سیاسی اجتماعی
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بربال ملکوت و آدرس javad95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

کل مطالب : 123
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 17
باردید دیروز : 83
بازدید هفته : 104
بازدید ماه : 100
بازدید سال : 1830
بازدید کلی : 19465
اردوغان: رهبران کشورهای اسلامی به داد مسلمانان میانمار برسند

رجب طیب اردوغان.jpg

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه از رهبران کشورهای مسلمان خواست تا به وضعیت ده‌ها هزار مسلمان مظلوم قوم روهینجا در میانمار که با شدیدترین خشونت‌ها از سوی نیروهای امنیتی این کشور مواجه شده‌اند، رسیدگی کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه حریت، اردوغان در گفت‌وگوی تلفنی با محمد ولد عبدالعزیز، رئیس‌جمهور موریتانی، ممنون حسین، رئیس‌جمهور پاکستان، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر از آنها خواست تا با یافتن راه حلی برای خشونت‌ها علیه مسلمانان اقلیت روهینجا کمک کنند.

اردوغان همچنین عید سعید قربان را به این رهبران تبریک گفته و تاکید کرد: تداوم درگیری‌ها در سوریه، عراق، یمن و فلسطین امسال مراسم‌ عید قربان را تحت الشعاع قرار داده است.

وی با بیان اینکه خشونت‌ها در قبال مسلمانان روهینجا موجب تاسف بیشتر جهان اسلام است، متعهد شد که به گفت‌وگوها و تماس‌های تلفنی‌اش برای یافتن راه حل این بحران ادامه دهد.

اردوغان در عین حال در پیامش به مناسبت عید قربان از مردم خواست تا برای همه مسلمان‌ها و مظلومان به ویژه مردم قوم روهینجا دعا کنند.

همچنین بنعالی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه در پیامی به مناسبت عید قربان گفت: پایان دادن به درد و رنج‌های کشورهای مسلمانی که جشن‌های عید قربان را زیر سایه جنگ برگزار می‌کنند، بزرگترین خواسته ماست.

بنیاد امداد انسانی ترکیه کمک‌های انسان دوستانه‌ای را برای مسلمانان روهینجا فرستاده است.

این بنیاد بسته‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده و چادرهایی برای ۲۰۰ خانواده و وسایل آشپزخانه برای ۲۰۰ خانواده دیگر فرستاده است.

از زمان بالا گرفتن دور جدید خشونت‌ها علیه اقلیت روهینجا در میانمار در ۲۵ اوت، تاکنون نزدیک ۳۸ هزار تن از آوارگان این قوم به بنگلادش فرار کرده‌اند و صدها تن نیز در این خشونت‌ها کشته شدند. 

تعداد بازدید از این مطلب: 149
موضوعات مرتبط: حوادث , بین الملل , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سرنگون کردن هواپیمایی مسافربری ایران /نماد حقوق بشر آمریکایی!!!

کاریکاتور/ حقوق بشر آمریکایی !!!

 

تعداد بازدید از این مطلب: 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


با بال سوخته هم میتوان پر کشید!

به امید روزی که پاساژی به نام شهدای پلاسکو ساخته شود و جامه هایی در خور  شان ملت ایران و حماسه این جوانمردان مرد به دست مردم داده شود.

 

افسران - با بال سوخته هم میتوان پر کشید!
تعداد بازدید از این مطلب: 77
برچسب‌ها: مردان بی ادعا ,
موضوعات مرتبط: اجتماعی , حوادث , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


یحیی کاتسینا رهبر موقت شیعیان نیجریه/ حال شیخ زکزاکی مساعد نیست.
 
 
شیخ زکزاکی«اسماعیل شعیب» تأکید کرد که در شرایطی که اوضاع جسمانی شیخ «زکزاکی» بسیار وخیم بوده و ارتش اجازه درمان وی را نمی دهد، «یعقوب یحیی کاتسینا» رهبری موقت شیعیان نیجریه را بر عهده دارد.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل ـ رامین حسین آبادیان: آذرماه سال گذشته بود که نظامیان ارتش نیجریه در اقدامی وحشیانه به منزل شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان این کشور در منطقه «گیسلو» در شهر «زاریا» در ایالت «کادونا» یورش بردند. جنبش اسلامی نیجریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد در جریان حمله نیروهای ارتش این کشور به محل اقامت شیخ زکزاکی، چندین عضو ارشد این جنبش از جمله شیخ محمد توری، دکتر مصطفی سعید، ابراهیم عثمان و جمی گلیما به شهادت رسیده‌اند.

بنا بر اعلام سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه، در حمله وحشیانه آذرماه، نیروهای ارتش حتی افراد زخمی را نیز هدف گلوله قرار داده و آن‌ها را به شهادت رساندند.

در حملات وحشیانه سال گذشته ارتش نیجریه به منزل شیخ زکزاکی درگیری شدیدی میان نظامیان و طرفداران این روحانی شیعی درگرفت که به دنبال آن حدود دو هزار نفر شهید و هزاران تَن دیگر زخمی شدند. طبق اعلام رسمی نهادهای بین المللی ارتش نیجریه پس از شهادت شمار زیادی از شیعیان اقدام به دفن آنها در گورهای دسته جمعی کرده است.

از آذرماه سال ۹۴ تاکنون مناطق مختلف کشور نیجریه صحنه تظاهرات مردمی در حمایت از شیخ زکزاکی و محکومیت ارتش این کشور بوده است. اعتراضات مردمی نه تنها در مناطق مسلمان نشین بلکه در مناطق مسیحی نشین نیز ادامه می یابد. 

بر همین اساس، خبرنگار مهر در خصوص آخرین تحولات نیجریه و اوضاع این کشور و همچنین آخرین وضعیت شیخ ابراهیم زکزاکی، گفتگویی را با «اسماعیل شعیب» از اعضای ارشد جنبش اسلامی نیجریه ترتیب داده است که مشروح آن از نظر می گذرد؛

*اخیرا اخباری مبنی بر وخامت وضعیت جسمانی شیخ «ابراهیم زکزاکی» در رسانه ها منتشر شده است. آیا خبر دقیقی از آخرین وضعیت وی در دست است؟

در خصوص اوضاع جسمانی شیخ ابراهیم زکزاکی باید گفت متأسفانه آنچه که درباره ایشان در رسانه ها منتشر شده است، صحت دارد. شیخ ابراهیم زکزاکی یکی از چشمان خود را به طور کامل از دست داده اند و چشم دیگرشان نیز در آستانه نابینایی است که تاکنون تحت عمل جراحی نیز قرار گرفته اما نتیجه ای نداشته است.

*برخی از وکلای نیجریه ای اخیرا تلاشی را به منظور آزادی فوری شیخ ابراهیم زکزاکی آغاز کرده اند، اما با مخالفت سرسختانه ارتش نیجریه روبرو شدند. این مسأله و اقدامات ارتش را چگونه ارزیابی می کنید؟

حدود یک ماه پیش دادگاه شیخ ابراهیم زکزاکی برگزار شد. کمی پیش از برگزاری این دادگاه، برخی وکلای نیجریه تلاش بسیار زیادی را به منظور آزادی وی آغاز کردند. با این حال، پس از برگزاری جلسه دادگاه، قاضی پرونده رسیدگی به اتهامات وی را به ماه جاری میلادی موکول کرد و قرار است در این ماه نیز جلسه دادگاه برگزار شود.

وکلای نیجریه ای تمام تلاش خود را به کار بستند تا جلسات دادگاه شیخ زکزاکی هرچه سریعتر برگزار شده تا فرصت برای درمان ریشه ای ایشان فراهم شود. با وجود این تلاشها، دادگاه مسئول رسیدگی به پرونده شیخ زکزاکی با هرگونه همکاری با وکلای نیجریه ای مخالفت کرد.

*آیا تظاهرات مردمی در حمایت از شیخ زکزاکی با وجود گذشت حدود یک سال از بازداشت ایشان توسط ارتش همچنان ادامه دارد و یا متوقف شده است؟

تظاهرات مردمی در حمایت از شیخ زکزاکی در مناطق مختلف نیجریه همچنان ادامه دارد. این تظاهرات در مناطق مختلف از جمله «کادونا» و حتی شهر «أبوجا» پایتخت کشور با قدرت ادامه می یابد. تظاهرات مردم نیجریه نه تنها در مناطق مسلمان نشین، بلکه در دیگر مناطق متعلق به ادیان دیگر نیز برگزار می شود.

*واکنش ارتش نیجریه به تظاهرات مردمی در اعلام همبستگی با شیخ زکزاکی چیست؟ آیا همچنان سرکوب تظاهرات در دستور کار ارتش است؟

حجم تظاهرات مردمی علیه دولت و ارتش نیجریه پس از سرکوب شیعیان این کشور به حدی بود که هم اکنون نوعی ترس در صفوف آنها (ارتش و دولت) غالب شده است. به همین دلیل دیگر تظاهرات ضد دولتی هدف سرکوب گسترده ارتش قرار نمی گیرند.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 61
موضوعات مرتبط: حوادث , بین الملل , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اگر سهم سربازان از پول بویینگ و ایرباس، خرج جاده و اتوبوس شده بود...

خبرگزاری فارس: اگر سهم سربازان از پول بویینگ و ایرباس، خرج جاده و اتوبوس شده بود...

بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند اگر حتی بخشی از دلارهایی که صرف خرید هواپیما از بویینگ و ایرباس شده، هزینه اصلاح ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌شد شاید 13 سرباز وطن، امروز در آغوش گرم خانواده بودند.

این حادثه تلخ که باعث پرکشیدن 13 جوان رعنا و آینده ساز میهن اسلامی بود، بار دیگر لزوم اصلاح ناوگان حمل و نقل جاده‌ای را به مسئولان گوشزد کرد؛ موضوعی که در فضای مجازی نیز سرو صدا به پا کرد.

بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند که دولت به جای صرف هزینه‌های میلیارد دلاری برای خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس، باید این هزینه را صرف نوسازی اتوبوس های فرسوده و به طور کل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای کند که جامعه آماری بسیار بیشتری با آن سروکار دارند.

در ادامه نیز واکنش تعدادی از این فعالان فضای مجازی را مشاهده می‌کنید:


* آقای رئیس جمهور! بخشی از پول خرید بوئینگ و ایرباس را هم صرف اصلاح حمل و نقل جاده ای کنید

سیدیاسر جبرائیلی:حادثه دلخراش جان باختن 19 تن از سربازان ارتش جمهوری اسلامی ایران در سانحه جاده ای، مجددا این پرسش اساسی را پیش کشیده است که برنامه دولت محترم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی چیست.

استحضار دارید که 90 درصد جابجایی بار و مسافر در کشور از طریق جاده ها صورت می گیرد و طبق برآورد خود دولت، سالانه حدود 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه مورد نیاز است.
روا نیست دولت 52 میلیارد دلار یعنی حدود 18 برابر اعتبار مورد نیاز برای حوزه راهداری کشور را صرف خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس کند و ما شاهد مرگ سالانه 27 هزار نفر از هموطنان عزیزمان در جاده ها باشیم. تجدید نظر در این قراردادها و قرار گرفتن حوزه 90 درصدی حمل و نقل کشور در اولویت، بلاتردید خشنودی و رضایتمندی مردم از دولت یازدهم را در پی خواهد داشت.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 66
موضوعات مرتبط: اجتماعی , نظامی , حوادث , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


موج ارسال فیشهای حقوقی ازسوی مردم + تصاویر
به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از انتشار فیش‌های حقوقی چندین میلیونی برخی مدیران در فضای مجازی، تعدادی از هموطنان از سراسر کشور تصاویری از فیش‌های حقوقی خودشان را برای ما ارسال کرده‌اند که در ادامه می‌بینید. شایان ذکر است اکثر این فیش‌های حقوقی متعلق به شاغلینی است که دارای سوابق کاری زیاد و سمت‌های بالایی هستند.


 موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر

موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر
موج ارسال فیش‌های حقوقی از سوی مردم + تصاویر

 

تعداد بازدید از این مطلب: 132
موضوعات مرتبط: اجتماعی , حوادث , امنیتی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اگر مدافعان حرم نبودند....
اگر مدافعان حرم نبودند،  این صحنه ها را عیناً از نزدیک مشاهده می کردیم

افسران - بدون شرح

تعداد بازدید از این مطلب: 104
موضوعات مرتبط: اجتماعی , حوادث , بین الملل , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شهید «مصطفی بدرالدین»؛ از اسارت در کویت تا شهادت در دمشق

مصطفى بدر الدين«مصطفی بدرالدین» از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان سرانجام پس از سلسله نقش‌آفرینی‌های شجاعانه در جبهه مقاومت علیه صهیونیست ها و تکفیریها بر اثر وقوع انفجار در دمشق به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای از شهادت یکی از فرماندهان نظامی ارشد خود به نام «مصطفی بدرالدین» خبر داد.

طبق اعلام حزب الله لبنان شهید بدرالدین که به «ذوالفقار» ملقب است بر اثر وقوع انفجار مهیب در نزدیکی فرودگاه بین المللی دمشق به شهادت رسیده است.

حزب الله لبنان با انتشار خبر شهادت این فرمانده نظامی برجسته خود، برای اولین بار تصویر جدیدی از وی منتشر کرد. این در حالی است که آخرین تصاویری که از شهید بدرالدین در دست بود، مجموعه ای از تصاویر قدیمی مربوط به دهه ۸۰ بودند.

اقدام حزب الله لبنان در انتشار تصویر جدیدی از شهید بدرالدین یادآور رویدادی مشابه در سال ۲۰۰۸ بود؛ زمانی که حزب الله پس از شهادت «حاج عماد مغنیه» در دمشق تصویر جدیدی از وی را منتشر کرد.

«مصطفی بدرالدین» از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان در سال ۱۹۶۱ چشم به جهان گشود. او از همان دوران ابتدایی پیوستنش به جبهه مقاومت در لبنان سرسختانه به مقابله با جبهه مقابل یعنی رژیم صهیونیستی پرداخت.

تعداد بازدید از این مطلب: 133
موضوعات مرتبط: مذهبی , حوادث , بین الملل , امنیتی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


قره‌باغ،‌ آتش زیر خاکستری که شعله‌ور شد
1459755813534_images.jpgغریب نیست اگر بگوییم این زمین از وقتی که از ایران جدا شده روی خوش ندیده است؛ سرزمین‌های شمال غربی و ماورای روی ارس، از زمانی که به خاک روسیه چسبید درگیر جنگ‌های داخلی بوده است، یک طرف آذری‌ها بودند که پشتشان به عثمانی و ترکیه گرم بود،‌ طرف دیگر ارمنی‌ها که انتظار حمایت از دولت‌های مسیحی را داشتند.

 

دعوای تاریخی این‌جا بر سرزمینی به وسعت استان قم ایران است؛ جلگه‌های سبز و مرتفعی که تا بود زمین مناسب برای گله‌دارن بود و کشاورزان و زنبور داران؛ ‌منطقه قره‌باغ که با وجود اکثیرت ارمنی‌اش، در تقسیم‌بندی‌های دولت مرکزی در اتحاد جماهیر شوروی وسط خاک جمهوری اذربایجان قرار گرفته بود و خیلی‌ها فکر می‌کردند دلیلش نادانی دولت مرکزی نسبت به ترکیب جمعیتی این منطقه است.

در تاریخ اوایل قرن بیستم در این مورد آمده است که مردم ارمنستان و قره‌باغ چندین بار با نامه‌نگاری و جمع‌کردن طومار و فرستادن سفیر و پیک به مقر دولت مرکزی آن زمان اتحادیه جماهیر شوروی سوسیالیستی سعی کردند دولت را قانع کنند که تقسیم‌بندی‌ها اشتباه بوده است و قره‌باغ با اکثیرت جمعیت ارمنی اش باید در جمهوری ارمنستان قرار بگیرد. این موضوع هر چند مورد توجه برخی رهبران شوروی قرار گرفت هیچ وقت به تصمیمی که رضایت کامل دو طرف ارمنی و آذری را جلب کند منجر نشد. اول برای این که یکی از سیاست‌های دولت شوروی جابه‌جایی اقوام و به هم زدن ترکیب جمعیتی مناطق مختلف تحت کنترلش بود و بنابراین از قرارگرفتن یک اقلیت ارمنی از یکی از جمهوری‌های مسلمان استقبال می‌کرد. دوم به این دلیل که قانون اساسی حکومت شوروی تغییر قلمروی هر یک از جمهوری‌ها را مشروط به موافقت مردم آن جمهوری کرده بود و حکومت جمهوری آذربایجان با واگذارکردن قره‌باغ به ارمنستان مخالف بود،‌ در نتیحجه با وجود تلاش‌هایی برای دادن خودمختاری به این منطقه و حتی در مقاطعی، تعیین حاکمان روس و نظامی برای‌ آن،‌ درگیری بر سر این منطقه تمام نشد، خودمختاری آن هم که هر از چند گاهی در طول تاریخ برای چند دهه ادامه یافته ، همواره وضعیتی شکننده و مورد تهدید بوده است.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 186
موضوعات مرتبط: سیاسی , حوادث , بین الملل , امنیتی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سخنان فراموش شده رهبری دردولت تدبیر وامید!
 
 
افسران - یکی از دهها سخن رهبری که دولت فراموشش کرد!
تعداد بازدید از این مطلب: 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود